ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجرت کاری به استرالیا
نویسنده پیام
migrate آفلاین
Junior Member
**

پست‌ها: 10
تاریخ عضویت: Mar 2016
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
مهاجرت کاری به استرالیا
مهاجرت کاری به استرالیا

مرسوم ترین راه مهاجرت به استرالیا ویزای تخصص و مهاجرت کاری به استرالیا می باشد. به این معنا که این راه سهل می باشد، زیرا استرالیا به دنبال مهاجرانی است که بتوانند در گسترش این کشور نقش مفید و موثری را اجرا نمایند. همچنین اداره مهاجرت به استرالیا هر سال لیستی از مشاغل لازم در استرالیا را ابلاغ می کند (لیست کشوری و ایالتی) تا در بازار کار تعادل برقرار نماید. به طور مختصر، اگرچه استرالیا به طور مستمر در حال پذیرش مهاجر است، لیکن وجود علاقمندان زیاد، امر مهاجرت به استرالیا را سختتر و زمانبرتر کرده است. چنانچه مایلید به استرالیا مهاجرت کاری داشته باشید اطمینان حاصل نمایید که اطلاعات کاملی در خصوص با چالش های مهاجرت به استرالیا دریافت کرده اید و از مشاوره مهاجرتی مناسب استفاده نمایید. در این جا مختصری از اطلاعات مهاجرت کاری استرالیا و ویزای تخصص را برای شما قرار داده ایم تا در صورت علاقه مندی با ما تماس بگیرید و از اطلاعات دقیق و جزئی کارشناسان ما بهره مند شوید.



شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تخصص استرالیا :

1.سن بیشتر از 18 سال و کمتر از 45 سال.

2.رشته باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد

3.کسب امتیاز لازم در امتحان IELTS

4.حداقل1 سال سابقه کار در رابطه با رشته از 24 ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

شیوه های مهاجرت از طريق تخصص

1. مهاجرت افراد متخصص مستقل : این ویزا، ویزای اقامت دائم می باشد.

2. مهاجرت اشخاصی که از حمايت ايالتي برخوردارند :این ویزا نیز ویزای اقامت دائم می باشد

3. مهاجرت به روش حمايت مناطق خاص اين ويزا، ویزای مشروط سه ساله می باشد.

میزان علاقه متقاضیان به کشور استرالیا و شرایط آن واقعا به طرز فزاینده ای در حال افزایش است لذا تصمیم گرفتیم در باب ویزای استرالیا از طریق کار یا همان skilled workerاسترالیا تمام شرایط را برای شما عزیزان شرح دهیم . نکته حائز اهمیت این است که شما بدانید شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و اگر بخواهیم واقع بینانه در مورد ویزای کار استرالیا سخن بگویم بایستی به این نکته اشاره کنیم که اساسا ویزای استرالیا در سالهای گذشته مدام سخت گیرانه تر شده و شرایط ورود هر روز برای سیل اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد .

دقت بفرمایید اقدام برای استرالیا این ریسک را دارد که پیش از اینکه شما مدارک را جهت صدور ویزا ارسال دارید ، قوانین ویزای مذکور تغییر یابد و کلا شما با این حالت مواجه شوید که وقت و سرمایه را صرف نموده اید اما قانون تغییر کرد اما در کنارش این خوبی را هم دارد که اگر جهت استرالیا اقدام کنید ویزای کار کشوری را اخذ نمودید که امکانات بالایی دارد و تشنه نیروی کار می باشد .

به هر حال هر اقدام حقوقی میتواند هم نقاط ریسک هم نقاط قوتی را داشته باشد و ویزای استرالیا و مهاجرت به استرلیا از طریق ویزای کار نیز از این حالت مستثنی نیست .

در بین ویزاهای skilled worker در استرالیا زیر گروه های متفاوتی وجود دارد که ما در ذیل به بعضی از آنها می پردازیم :

زیر گروه ۱۸۹ بهترین حالت ویزا برای کسانی است که اقامت دائم بگیرند زیرا شخص می تواند انتخاب کند کدام ایالت را برود و از ابتدا برای اقامت دائم اقدام میکند ، در واقع اگر امتیاز شما برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا صورت گیرد خود میتواند نقطه مثبتی باشد زیرا این ویزا یکی از بهترین انواع ویزا برای کسانی است که میخواهند جهت استرالیا و مهاجرت کاری و اقامت آن اقدام نمایند .

در مقابل زیر گروه ۱۹۰ است که که فقط استانی که اسپانسر شما شده ، شما به آنجا میتوانید مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در اینجا شما امکان انتخاب بین چند ایالت و نه همه ایالات را دارید .در ساب کلاس ویزای ۱۹۰ از دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود اگر شخص یک سال کار کند ، به وی اقامت دائم اعطا میشود. بنابراین این ویزا مانند ویزای قبل از ابتدا ویزای اقامت محسوب نمی شود. در این حالت در دوسال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده اقامت کنید. البته در آن ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید و از نظر محدوده هیچ محدودیتی نخواهید داشت. بعد از زیر گروه ۱۸۹که بهترین زیر گروه در مهاجرت کاری به استرالیا است ، این زیر گره ۱۹۰ بهترین زیر گروه به جهت مهاجرت می باشد .

زیر گروه بعدی ، زیر گروه ۴۸۹ می باشد ، این ویزایی است که یک ایالت باید اسپانسر شما شود که ایالت شما انتخابی نیست و داخل این ایالت شما باید در منطقه ای خاص اقامت کنید . در ویزای قبلی شما چند گزینه برای اسپانسر شدن دارید اما در این زیر گروه شما فقط یک ایالت را میتوانید انتخاب کنید و در ضمن بعضی موارد و برای امتیاز بیشتر حتی منطقه اقامت شما با انتخاب دولت است و شما نمیتوانید هر محدوده ای را انتخاب کنید. این ویزا ۴ ساله است و یک لیستی وجود دارد که شما در کدام منطقه باید کار کنید .در این نوع ویزا هم شما باید از چهار سال ۲ سال را کار کنید تا ویزای اقامت دائم شما تمدید شود.

منتو ماگریت مرجع تخصصی کاربر مهمان نمیتواند این لینک را مشاهده نماید ، لطفا پس از ثبت نام در انجمن میگرشن فوکوس اقدام به مشاهده لینک بنمائید. می باشد.
06-20-2016 11:39 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خدمات مشاوره تحصیلی ، مهاجرت تخصصی به نیوزلند administrator 0 985 04-07-2016 04:35 AM
آخرین ارسال: administrator

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | مسائل مهاجرت و راهکارهای آن | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS

درباره ما

سایت Migration Focus در زمینه مسائل مربوط به مهاجرت و همچنین اخبار مهاجرت و تحصیل و زندگی در خارج از کشور اطلاع رسانی میکند . همچنین این سایت سرویسهایی نیز برای ارائه به هموطنانی که قصد مهاجرت دارند ، دارد که میتوانید در بخش خدمات ملاحضه بفرمائید .

ابر برچسبها

آخرین مطالب انجمنها

آخرین اخبار